• Byggmann

OM OSS

OM Bakken Bygg AS er en entreprenørbedrift med 55 ansatte og en omsetning på ca. 90 mill. Firmaet har egne snekkere, murere, flisleggere og blikkenslagere. Vårt hovedkontor ligger i Gudbrandsdalen midt mellom Dovre og Lillehammer på Vinstra. Firmaet har også underavdelinger på Otta og i Oslo. Våre blikkenslagerverksteder ligger på Vinstra og Otta.

OM Bakken Bygg AS forhandler Sigdal Kjøkken og hvitevarer fra Husqvarna, AEG, Electrolux og Whirlpool. Vår interiøravdeling holder til i lokalene på Vinstra.

Ønsker du en totalleveranse på ditt byggeprosjekt så har vi i tillegg til våre egne ansatte godt samarbeid med flere graveentreprenører, malere, gulvleggere, rørleggere og elektrikere. Ved en totalleveranse fra oss så sikrer dette deg som byggherre en forsvarlig og sikker drift av prosjektet.

Tradisjonelt har OM Bakken Bygg AS stått for oppføring av hus og hytter i lokalmarkedet i Gudbrandsdalen. I de senere årene er virksomheten også utvidet til å omfatte næringsbygg og offentlige bygg i hele østlandsområdet.

Dersom du trenger hjelp og tips til utforming av nybygg eller tilbygg er vi behjelpelige med dette. Vi kan hjelpe deg med alt fra tegning/prosjektering til ferdig hytte med nøkkelen i døra, du vil som kunde kun ha en part å forholde deg til.

OM Bakken Bygg AS bygger på tradisjonelt vis med tilvirkning på byggeplassen, dette sikrer et tradisjonelt og solid håndverk. Vårt kjerneområde er fjellområdene i Gudbrandsdalen med Hafjell, Skei, Kvitfjell, Gålå og Kvamsfjellet.

Kvalitet i alle ledd er vårt varemerke, og våre kunder skal til enhver tid føle at våre produkter er av høyeste kvalitet.